Ütős apa-fia párosok.

Nem tudni, hogy előnyt vagy hátrányt jelent egy sármos apa jóképű fiának lenni, de az biztos, hogy az alábbi párosok mindkét tagja könnyen leveszi a lábukról a nőket.

Scott Eastwood és Clint Eastwood

Hú, micsoda férfiak mindketten! Scott nagyon jó úton halad afelé, hogy szívtipró édesapja nyomába érjen, már közös filmeken is túl vannak, de egyedül is megállta a helyét például a Halálos iramban 8. részében.

Chester Hanks és Tom Hanks

Tom Hanks és Rita Wilson 4 gyermekének egyike Chester, aki Chet Haze művésznéven szerepelt már néhány filmben. Sajnos nemcsak erről kezd ismertté válni, a huszonéves fiúnak meggyűlt már a baja a törvénnyel is, ittas vezetés és kábítószerezés miatt.

Max Irons és Jeremy Irons

Max is az édesapja nyomdokaiban jár, 2013-ban debütált a filmiparban. Világhírű apjával azóta már közös moziban is szerepelt, mégpedig a Szabó István rendezte Csodálatos Júlia-ban.

Ray Nicholson és Jack Nicholson

Raymond a színész és Rebecca Broussard színésznő közös gyermeke, 1992-ben látta meg a napvilágot. Egy valamit biztosan örökölt nőcsábász apjától: a mosolyát.

Trey Smith és Will Smith

Trey Will első házasságából született, amikor Sheree Zampino volt a színész felesége. 1998-ban már feltűnt az édesapja videoklipjében (Just the two of us), és mivel azóta nagyon helyes srác lett belőle, kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő!

Rafferty Law és Jude Law

A fiatal és jóképű Rafferty Jude Law és Sadie Frost (egyik) közös gyermeke. A srác a DKNY férfikollekciójának bemutatásán, Londonban debütált modellként.

Scott Caan és James Caan

A Keresztapából ismert James elképesztően jóképű fiát, Scottot már a Golden Globe díjra is jelölték a Hawaii 5-0-ban nyújtott alakításáért. Emellett az 1990-es években egy rapcsapatban is zenélt.

Patrick Schwarzenegger és Arnold Schwarzenegger

Patrick ugyan nem testépítőként kezdte, mint híres édesapja, de színészként már a nyomába szegődött, egy-két filmben sikerült elcsípnie néhány kisebb szerepet. Ráadásul apjához hasonlóan ő is több lábon áll: modellkedik és van egy pizzériája is.

Jack Quaid és Dennis Quaid

Dennis Quaid és Meg Ryan fia, Jack az Éhezők viadalában már látható volt, mint Marvel.

Bill Skarsgard, Stellan Skarsgard és Alexander Skarsgar

Micsoda család! Mindkét fiú nagyon hasonlít az apjára, abban legalábbis biztosan, hogy a show bizniszben vetették meg a lábukat. Szeretnek meztelenül vagy félmeztelenül mutatkozni a vásznon. Alexander a True Blood-ból, Bill a Hemlock Grove-ból lehet ismerős.

Jake Hoffman, Dustin Hoffman és Max Hoffman

Mind Max, mind Jake feltűnt már Dustin néhány filmjében, és együtt is szerepeltek a Hook-ban. Jake nemrég a Wall street farkasa-ban szerepelt, de testvére sem hagyott fel a mozival.

Sean Brosnan és Pierce Brosnan

Sean 8 éves volt, amikor a színész első felesége, Sean édesanyja, Cassandra Harris elhunyt. A 32 éves fiú a színészkedést választotta, eddigi legnagyobb sikerét az U.F.O. című sci-fiben érte el.

Jesse Johnson és Don Johnson

Jesse a színész és Patti D’Arbanville közös gyermeke. 2001 óta színészkedik, ekkor debütált először a vásznon.

Rossif Sutherland és Donald Sutherland

A Sutherland famíliában sok a színész, de Rossifot kevésbé ismerjük, mint híres féltestvérét Kiefert, vagy öccsét, Angust. Pedig Kanadában már a legjobb férfi főszereplő díjára is jelölték az apjára kevéssé emlékeztető Rossifot.

+ magyar kedvencünk: Lukács Sándor és Lukács Máté

Fotó: BáthoryPéter/Wikimedia Commons és Talabér Tamás/www.phototalabertamas.hu

A 1970-es évek legendás szívtiprójának sármját és férfias vonzerejét egyetlen fia, Máté is örökölte. A 39 éves fiú ugyan nem akart színész lenni, de mégis a kamera elé keveredett: az egyik legkeresettebb magyar férfimodellként arca nem csak fotókról, de reklámokból is ismerős lehet.