Móka a habokban.

Rengetegen rajonganak a tengerért, az óceánért, kortól függetlenül. Sajnos nem mindenki tud belemerülni a habokba, vannak, akik betegség, mozgáskorlátozottság vagy az előrehaladott koruk miatt mondanak le a fürdőzésről.

Az idősek már nehezen járnak, tartják meg az egyensúlyukat, ezért nem képesek a homokban gyalogolni vagy a vízben úszni. Azonban egy különleges szerkezet segítségével ők is élvezhetik a strandolást! Egy brazil idősotthon, a De La Maris személyzete előszeretettel viszi ki a lakókat egy kis óceánparti mókázásra.

Egy vízen úszó fantasztikus széknek köszönhetően a gondozottak is élvezhetik a strandolást.

A Redditre felkerült felvételen az otthon csapata jó néhány szenior társaságában látható a parton. A személyzet kötelességtudóan naptejjel keni be az idősek arcát és végtagjait, majd a lebegő székek segítéségével vízre viszik őket. A kerekekkel és lebegő részekkel felszerelt járgány rendkívül hasznosnak bizonyul.

Az időseket a székbe rögzítik egy biztonsági öv segítségével. A vízhez szoktatás óvatos, először csak a lakók lábát locsolgatják vízzel, azonban amikor már megszokják az óceán hűvösségét, boldogan ringatóznak a vízen.

Állítólag néhány lakó évtizedek óta nem volt az óceánban, ami még különlegesebbé és izgalmasabbá teszi ezt a kalandot. Milyen jó látni a boldog, önfeledt arcokat!

This is kindness.😍😍😍😍
byu/Ok-Branch-9943 inMadeMeSmile

A kiemelt kép illusztráció.