Eleméééér!

Vannak nők, akikre hallgat a férjük: legalábbis a hívásukra biztosan, mert olyan elemi erővel tör ki a torkukból, hogy lehetetlen nem odafigyelni rá. Talán nem gondolnánk, de férjhívási verseny is létezik, esetleg néhány trükköt érdemes az induló asszonyoktól is ellesni, ha hatékonyabbakká szeretnénk válni.

Az Iowa állambeli férjhívogató versenyen készült felvételeket már több mint 17 millióan látták a TikTokon, miután egy felhasználó feltöltötte azokat. Noha a videók 2017-es versengésen készültek, mostanában váltak ismertté a világhálón. A felvételeken láthatjuk, hogy az asszonyok a technikáknak milyen széles tárházával rendelkeznek, ha szeretnék felhívni az uruk figyelmét, elképesztő megoldásokkal rukkolnak elő, az óbégatástól a presszionálásig. A fődíjat egyébként akkor Bonnie Swalell Eilert nyerte, akinek előadását nézve és hallgatva mindenki iparkodni kezd, nehogy elkéssen.

@_rhinestonecowboy i, uh…i have a second video…here’s the iowa “husband calling” competition (several years later) #husbandcalling #iowa #midwestern #iowastatefair #idkidk #royyyyyy #yoohoo #fyp ♬ original sound – rhinestone cowboy

Később a 2021-es versenyről is érkeztek felvételek, ahol Swalell Eilert megint csak a versengők között volt, szegény férje, Roy bánatra. Az esemény győztese akkor Camellia Pohl lett.

A mulatságos versengések között mellett egyébként anyuka hívogató, sőt csirke hívogató párbajt is szoktak rendezni.