Egymást segítve.

Nem véletlenül tart már 6 millió felett az alábbi felvétel megtekintőinek száma, pedig látszólag semmi különös nem történik a képkockákon. Egy bájos kislány vezeti a póniját, ám a Noodle névre hallgató négylábú megtorpan a keresztbe fekvő akadály előtt.

A kis gazdi viszont nem esik kétségbe, leemeli a rudat, majd átlép az akadályon, lendületesen és biztatóan egy ’hopp’-pal kommentálva. Ezt követően lova felé fordul, és látszik, várja, hogy az állat is lépjen – egy ’Noodle’ kiáltással ösztönzi is erre. Így már a póni is át tud jutni az akadályon, gazdija nagy örömére. Ebben a rövidke jelenetben nem csak a gyermeki kreativitás, találékonyság, de az összetartás, együttműködés is tökéletesen benne van.

Sometimes life's obstacles just need a little rearranging to make them passable! #worthhisweightingold #bestfriends #childrenandponies #1yrold To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com" do not save this video and repost as your own, you do not have parental consent to use it without the credit to Pony Pals. *bridle from www.minihorsesales.co.uk

Közzétette: Pony Pals – 2019. március 20., szerda

A felvételt az édesanya, Caroline Seignot-Griffiths készítette és tette fel az internetre, ahol roppant népszerűvé vált.