Nagy sztár, nagy szív.

Brad Pitt nem szűkölködik lakásokban és házakban, a színész nevén számtalan ingatlan van a nagyvilágban. Az viszont még tőle is meglepő lehet, hogy az egyik ingatlanát a lakójával együtt vásárolta meg. A korábbi tulajdonos, John ugyanis azzal a kikötéssel adta el a házát, hogy ő is benne maradhat. Az úriember akkoriban már a 90-es éveit taposta, így érthető módon nem akart költözködni.

Pitt pedig nem csak megengedte, hogy ott maradjon, de ingyen lakhatott nála – egészen a szenior 105 éves korában bekövetkezett halálig.

Az ajánlat kétségkívül nagyvonalú, de azt hozzá kell tenni, hogy a birtokon nem ez az egyetlen ház – csupán egy volt a sok közül. Nem kellett tehát azon aggódni, hogy a színésznek nem jut hely a saját ingatlanján. A hatalmas területen mintegy 20 épület található. A világsztár 1994-ben Cassandra Peterson színésznőtől vásárolta meg a birtokot, és amikor egy ház eladóvá át rajta, arra mindig lecsapott.

Pitt állítólag rendkívül kedves volt az idős férfival, miután annak felesége elhunyt és egyedül maradt a házában. Megengedte neki, hogy bérleti díj nélkül ott lakjon, igazán nagyvonalúan nem bolygatta az utolsó éveiben.

Pitt nemrégiben vált meg ettől a mesés ingatlantól, ami Los Angeles szomszédságában található, mintegy 40 millió dollárért adott túl rajta.