Harry édesanyja is a család része.

Bár még csak nemrég született meg Lady Diana negyedik unokája, a kis Archie, szülei, Meghan Markle és Harry herceg már egyértelművé tették, hogy szeretnék, ha a kisfiú ismerné (ha sajnos nem is személyesen) a nagymamáját. Gyakorlatilag minden alkalmat megragad a házaspár, hogy a néhai hercegné emléke előtt tisztelegjen.

Most, a királyi baba keresztelőjén is egy apró gesztussal idézték fel a Szívek Királynőjének felejthetetlen lényét.

A ceremónia után készített hivatalos családi portrén két olyan személyt is találunk, akik első ránézésre talán nem tűnnek ismerősnek. Ott mosolyog Meghan édesanyja, Doria Ragland, és persze a királyi család jól ismert tagjai: Károly herceg, Kamilla, Vilmos herceg, Kate Middleton, valamint Diana két testvére: Lady Jane Fellowers és Lady Sarah McCorquodale.

Meghan és Harry ugyanis már kezdetektől bevonják Archie életébe a nagyi testvéreit.

Amikor a kisfiú születését közölték, akkor is kihangsúlyozták, hogy a nagynéniket az elsők között értesítették. Nyilvánvaló, hogy Diana családját ugyanúgy az életük részének tekintik, mint a többieket. Különösen Harry számára lehet ez fontos, ő mindössze 13 éves volt, amikor elvesztette édesanyját. Jól emlékszünk a képre, ahogy a megszeppent kisfiú hosszan gyalogol a halottaskocsi mögött….

Meghan pedig pontosan tudja, hogy mennyit jelent az anyai szeretet, hiszen most már ő is édesanya.

Nem véletlen, hogy az anyák napi posztjában, a világ összes édesanyjáról megemlékezett, miközben a mellékelt képen Archie lábacskái mögött Diana kedvenc virágai, a nefelejcsek virítottak.

https://www.instagram.com/p/BxXS3l4pz2j/?utm_source=ig_embed