Példaképek.

Remélhetőleg már nincs messze az a világ, amikor nem bélyeget jelent egy szindróma, egy más-állapot, hanem lehetőséget, boldog, teljes életet. Modell, színész, karmester: szerencsére már egyre többen törnek ki a skatulyákból, és mutatják meg a világnak, hogy mire képes valaki, akinek mindössze egy kromoszómával többje van.

Madeline Stuart

Madeline Stuart ausztrál modell, aki már 20 éves korában feltűnt a New York-i Divathéten, de szerepelt már a Vogue-ban és a CNN-en is. Rengeteg követővel rendelkezik, igazi jelenség, tökéletes példa arra, hogy a szépség milyen sokrétű.

Happy New Year everyone, may 2019 be such an amazing year for you filled with love, health and happiness. Thank you all…

Közzétette: Madeline Stuart – 2018. december 31., hétfő

#BTS shooting today, can't wait to show you the finished product.Dress @hubschgownsPhotographer KellyBrown PhotographyHMUA @amerasmakeup

Közzétette: Madeline Stuart – 2019. március 14., csütörtök

Zhou Zhou

Zhou Zhou a világ egyetlen olyan karmestere, aki nem tud kottát olvasni. Valaki egyszer meglátta őt, amint vezénylést imitál, miközben egy szimfóniát hallgat és néz, és viccesen megkérdezte, hogy szeretné-e dirigálni őket. Zhou Zhou megtette, és azóta már számos zenekar élén lengette a karmesteri pálcát. A világ pedig rajong szenvedélyes és szuggesztív előadásmódjáért!

Ayelen Barreiro

Ayelen táncosként szerepelt egy argentin show-ban (“Showmatch”). Noha nem nyerte meg a versengést, a közönséget elbűvölte tehetségével, rajongtak érte a nézők.

Baltazár színház

„Az 1998. januárjában alakult Baltazár Színház Magyarországon az egyedüli hivatásos színtársulat, amely értelmi sérült színészekből áll. A társulatot működtető Baltazár Színház Alapítvány úttörő feladatot lát el azzal, hogy a fogyatékosságot háttérbe szorító és a művészi sorsot előtérbe helyező látásmóddal rendelkezik. Megteremti, hogy sérült emberek a tehetségükből éljenek meg. Működésének alapja, hogy előadásai társadalmilag ne kirekesztve készüljenek és kerüljenek bemutatásra. Az előadásokat ne “ahhoz képest” ítéljék meg, hanem önmagukért.” – olvashatjuk az egyedülálló magyar színház honlapján. Nagyszerű emberek, kitűnő színészek mutatják itt meg magukat, érdemes őket megnézni!

Közzétette: Baltazár Színház / Baltazar Theatre – 2019. január 7., hétfő

https://www.youtube.com/watch?v=BrweCMpcjEU