Úgynevezett “kreatív” megoldás.

Sok helyen probléma, hogy a pánikvásárlások és felhalmozások következtében átmeneti készlethiánnyal küzdenek az üzletek. Érthetetlen, hogy az emberek miért gondolják, hogy egy kéthetes karanténra vagy egy heti nagybevásárlásra tucatjával kell betárazni a tízes csomag WC-papírból, de kétségtelen, hogy világszerte mutatkozik hiány a nélkülözhetetlen papírból.

De tényleg nélkülözhetetlen? Nem lehet mással helyettesíteni?

Nos, vannak, akik azt gondolják, hogy lehet. Ők azok a kreatívok, akik saját kezükbe vették a kérdés megoldását, és nekiálltak WC-papírt horgolni vagy kötni.

Akinek van egy kis gyakorlata, akár maga is megtanulhatja a WC-papír-horgolást. Ehhez már minta is található az interneten!

Fotó: Reddit/CosmicKeys
Fotó: Reddit/CatTheDestroyer

Aki pedig furcsának tartja az ötletet, gondoljon csak arra, hogy nem létezett mindig toalettpapír a világtörténelemben. Évszázadokon keresztül egyéb anyagokat használt az emberiség erre a célra.

Fotó: Reddit/Katiehwll

Tegyük hozzá, hogy ezek a most feltűnt kreatív WC-papírok inkább a lelkesedést és a leleményességet mutatják, nehezen tudjuk elképzelni, hogy valaki valóban használatba veszi őket. (Élünk a gyanúval, hogy a képeken látható horgolt gurigák valójában eredetileg szobacicák szórakoztatására készültek, majd egy pihent agyú internetező valahogy összekapcsolta azokat a világjárvánnyal.) Bár akkorát fordult az elmúlt hetekben a világ, hogy semmi sem kizárt…