Ha a gyermekünk házasodni készül, fontos szerepet kapunk mi magunk is.

Az egyik oldalról csodálatos pillanat, ha a nagyfiunk vagy -lányunk megtalálja a boldogságát, azt, akivel össze akarja kötni az életét. A másik oldalról kicsit szomorú, hogy el kell engednünk, hiszen ez az a pillanat, amikor hivatalosan is a saját felnőtt életét kezdi meg. Ez persze nem jelenti, hogy teljesen el kell szakadnunk egymástól, de tudomásul kell venni, hogy már saját családot készül alapítani.

Hogyan legyünk jó örömszülők a nagy napon és előtte?

Nincsenek kötelező formulák arra vonatkozóan, hogy az örömapának és örömanyának mi a feladata az esküvőn és annak megszervezésében, egyénfüggő, hogy ki mennyire vonja bele a szüleit. A legtöbb, amit tehetünk, hogy felajánljuk a segítségünket és teljesítjük a pár kéréseit! Ne hanyagoljuk el őket, de ne is tolakodjunk, hiszen ez az ő nagy napjuk, nem a miénk, még ha izgulunk is miatta.

A szervezésben nagy segítséget nyújthat többek között ez az online esküvőszervező oldal, ahol regisztrációt követően bárki használhatja a teljes felületet. Tartalmaz költségkeret-beállítási lehetőséget, esküvői feladatok listázását, helyszínkeresést, vendéglista -összeállítást, ültetésirend-tervezőt és más hasonló hasznos funkciókat, ami megkönnyítheti az esemény lebonyolításának megálmodását.

A fiatalok nagy napja kicsit a miénk is, segítsünk nekik kihozni belőle a legtöbbet!