Az élelmiszerek rendszeres vásárlása minden háztartás életének szerves része. Mindegy, hogy egy személyre vásárol, vagy egy nagyobb családra, bizonyára ön is ellátogat legalább heti egyszer a közeli szupermarketbe. Ezek a nagybevásárlások gyakran a családi kassza legnagyobb kiadásait képezik. Szívesen csökkentené ezt az összeget? Ebben segít önnek a Kaufino portál.

Spóroljon az akciós újságokkal

A Kaufino az akciós újságok portálja – itt megtalálja a legnagyobb magyar áruházak szórólapjait azok legfrissebb kínálatával. Lapozza át a Lidl vagy az Aldi akciós újságát, és vásároljon kedvezményesen alapélelmiszereket vagy akár különleges termékeket is. Az akciós újságok kínálata rendkívül széles, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő élelmiszereket. Még többet spórolhat, ha előre felkészül a bevásárlásra, és listát ír a szükséges termékekről. Ezzel elkerülheti, hogy olyan termékek is bekerüljenek a kosarába, amelyekre nem lenne feltétlenül szüksége.

Több mint élelmiszer

A Kaufino kínálatában nem csupán élelmiszereket kínáló akciós újságokat talál. A különböző szórólapokban talál ruhákat, háztartási cikkeket, lakásdekorációs kiegészítőket, sportszereket, drogériát és sok mást. A Jysk kínálatában például skandináv stílusú bútorokat talál kedvezményes áron. Ez hatalmas segítség, ha éppen berendezi vagy felújítja a lakását. Háztartási cikkeket és lakásdekorációs kiegészítőket talál például a Pepco akciós újságban is. Nézzen körül a Kaufino kínálatában, és ön is megtalálja azt, amit keres.

Egyszerű és elérhető weboldal

A Kaufino weboldala egyszerű és praktikus, keresgélhet üzletek vagy akciós újságok szerint. Az egyes akciós újságokat kategóriák szerint is megtalálja. Ha pontosan tudja, mit keres, használja a Kaufino keresőjét. Elég, ha beírja a keresett áruház nevét, és meg is jelennek az aktuális akciós újságok. A Kaufino portál előnye a papíralapú újságokkal szemben hatalmas, hiszen amellett, hogy nem szennyezi a környezetet, rendkívül kompakt és mindenhol elérhető. Ha nem volt ideje otthon átlapozni az akciós újságokat a számítógépén, eléri őket a mobiltelefonján is, így akár közvetlenül a vásárlás előtt is átnézheti az aktuális kedvezményes ajánlatokat.

(Szponzorált tartalom.)