„A nevem Károly. Károly herceg.”

A 70 éves trónörökös kilátogatott a legújabb James Bond film forgatására, és nagyon megtetszett neki, amit látott. A 007-est játszó Daniel Craig-gel való találkozás után Károly most azt fontolgatja, hogy anyja nyomdokain haladva maga is felcsap filmsztárnak. Mint ismeretes, Erzsébet királynő a 2012-es londoni olimpia megnyitójára készült kisfilm egyik szereplőjeként épp Craig-gel debütált a filmvásznon. Vilmos és Harry pedig a Star Wars-ban kaptak egy kis szerepet, bár a végleges változatba nem került be az alakításuk, mivel túl magasnak bizonyultak.

Az új Bond film készítői egyébként rajonganak az ötletért, hogy Károly herceg is feltűnjön a vásznon egy kicsi, ám annál jelentősebb szerepben.

A brit trón várományosa megtestesítője a brit hagyományoknak, szerintük tökéletes lenne a filmben és a rajongók bizonyára világszerte imádnák őt. Várakozásaik szerint a színre lépés hatalmas lendületet adna a forgatásnak is, amit egyébként balszerencsék kísérnek, többek között Craig bokája is megsérült.

Meg is próbálták rábeszélni Károlyt, aki még egy kis gondolkodási időt kért. izgatottan várjuk a fejleményeket!