Összekovácsolja a közösséget.

Sharalee Armitage Howard nagyon szomorú volt, amikor a közterületfenntartók közölték vele, hogy balesetveszély miatt ki kell vágnia a kiszáradt, 110 éves fekete nyárfát a háza előtt. Az Idaho államban, Coeur d’Alene-ben élő nő rajongott a gyönyörű fáért. Elhatározta, hogy mindent megtesz azért, hogy amit lehet, megőrizzen a törzsből.

Egy non-profit szervezet, a Little Free Library segítségével tündéri, varázslatos kis szabad könyvtárat hozott létre a matuzsálem megmaradt törzsében.

Az ingyenes olvasnivalóval szolgáló odúban az a szabály, hogy bármit el lehet vinni, de helyette másik könyvet kell hozni. A szépséges fa így továbbra is a közösség része maradt, sőt, segít abban, hogy még inkább összehozza a csereberélő szomszédokat, környékbelieket.

A kiszáradt fa törzse lépcsőt, ajtót, lámpát, tetőt és polcokat is kapott. A különleges, varázslatos odú talán némileg enyhíti Sharalee fájdalmát is az elvesztett nyárfa miatt.

The Little Free (Tree) Library

This is an awesome project. A Coeur d'Alene artist found a unique way to repurpose an old and decaying tree in her front yard. She's turned the tree's stump into a Little Free Library. It's a free book exchange designed to encourage reading. A Facebook post from the woman has since been shared close to 30,000 times!https://www.krem.com/mobile/article/news/local/kootenai-county/artist-turns-100-year-old-tree-in-coeur-dalene-into-little-library/293-3fa730c4-2ccf-4771-bed9-0176fb334083

Közzétette: Taylor Viydo – 2018. december 18., kedd

Képek: www.facebook.com/sharalee.armitagehoward és  www.thisiscolossal.com