A közösség sztárja.

Lorene Summey igazi híresség nem csak az idősotthonban, ahol él, de városszerte, sőt, azon túl is. Az idős hölgy 105 gyertyát fújhatott el nemrég a tortáján és megadta a módját az ünneplésnek. Felejthetetlen nap volt ez a matróna életében.

A helyi közösség méltón köszöntötte fel a legidősebb tagját.

Cherryville város apraja-nagyja mellett még egy labrador, sőt egy póni is részt vett az eseményen. Lorene rózsaszín, virágokkal díszített ruhát és tiarát viselt. Az ünnepeltnek a kormányzó és a képviselő is elküldte a jókívánságát, de nem csak ők ketten, hiszen számtalan képeslap érkezett a világ minden tájáról.

Lorene ugyanis korábban azt mondta, hogy nagyon szeretne a jeles alkalomra 105 lapot kapni.

A kívánság meghallgattatott, az idős hölgynek több mint 1200-an címeztek lapot, nem csak az amerikai államokból, de még Angliából is.

Nagyjából 200 ember jelent meg az ünnepségen, ahova a hölgyet rendőrök és tűzoltók kísérték. Az ebédlőt pajtának rendezték be, nem maradt el a countryzene, sőt a tánc sem. A közösség megbecsült tagja 39 évet töltött a település teherfuvarozó cégénél, eközben hűen ápolta férjét is, egészen annak haláláig.

Summey egyetlen gyermeke, a 82 éves Roger, azt mesélte, hogy édesanyja rendkívül erős nő, aki mindig kimutatja a ragaszkodását még akkor is, amikor fegyelmezni próbál. Életvidámságát, pozitív szemléletét a lakótársai is kiemelték. Az orvosa szerint a 105 éves örökifjú fantasztikus testi és mentális állapotban van idős kora ellenére. További jó egészséget kívánunk!