Nem változott a ruha, a templom és a pár sem.

Carolyn és Kelly Gay úgy döntöttek, hogy fél évszázaddal később megismétlik az esküvőjüket, ráadásul minden pontosan ugyanolyan lesz, mint egykor. Ugyanabban a templomban, ugyanabban a ruhában mondták ki egymásnak újra az igent – bár ezúttal csak a fotók kedvéért.

A házaspár most a 70-es éveiben jár, de 1971 márciusa óta összetartoznak. 50 évvel ezelőtt fogadtak örök hűséget egymásnak a helyi templomban.

Fotó: SWNS

A különleges arany évfordulón visszatértek a Iowa államban található kis templomba, amelynek azóta sem az oltára, sem a keresztje, sem a gyertyatartói nem változtak. Szerencséjük volt, mert ugyan a templom falait azóta többször is átfestették, nem sokkal a képek készülte előtt ismét azt a színt kapta, amit anno is viselt.

Fotó: SWNS

Carolyn, bár azóta már 4 unokás nagymama lett, pontosan úgy festett meseszép fehér ruhájában, mint fél évszázaddal ezelőtt. Nehéz elhinni, hogy ennyi idő telt el, az asszony most is karcsú és sugárzóan szép. A mostani esküvő előtt 3 évvel elkezdte növeszteni a haját, hogy ugyanolyan frizurával tudjon az oltár elé állni.

Fotó: SWNS

Carolyn and Kelly egyébként a korabeli számlákat is megtalálták. Meglepődve tapasztalták, hogy az egész ceremónia 200 főre a New Orleansba szervezett nászúttal együtt valamikor kb. 340 dollárba (kb. 100 ezer Ft-ba) került.

Carolyn még nem tervez a 60. évfordulóra, mert amint mondja „előbb meg kell még élnünk azt”.