Csak semmi nehezék!

Aki 60 felett szeretne divatos és csinos maradni, az nem árt, ha betart néhány szabályt. Bár nem vagyunk egyformák és mindenkinek más áll jól, néhány dologról azért megállapítható, hogy kifejezetten ront a szenior hölgyek megjelenésén.

Lássuk, melyek ezek!

Rossz melltartó

A szép és jól eltalált fehérnemű önbizalmat ad a hölgyeknek. Lehetőleg válasszunk lapos darabot, betéttel, vagy egyéb támogatással. A beige szín jó választás lehet, de a fekete is, ha a ruha engedi. Nem szép, ha kilóg, ha látszik a pánt, netán átüt a ruhán a szín. A legjobb, ha a bőrünk színéhez választjuk.

Fehérnemű varrással

A legjobb, ha varrásmentes fehérneműt viselünk, ez nem üt át csúnyán a ruhán. Itt is szabály, hogy a beige vagy a fekete lehet a legelőnyösebb szín.

Cipőhöz nem illő zokni

Különösen a nyitottabb, nyári cipőnél lehangoló egy oda nem illő, kikandikáló zokni vagy harisnya. Ha nem találjuk meg a tökéletesen cipőnkhöz illő zoknit, akkor használjunk titokzoknit, olyat ami csak az ujjainkat fedi.

Öv a nadrághoz

Valamikor még szükség volt övre, hogy tartsa a nadrágunkat, de ma már általában nincs. A mai fazonok úgy simulnak a derékra is, hogy kényelmes tartást biztosítanak és nem esnek le. Egy csúnya öv sokszor elronthatja az összképet. Ha túl bő a nadrágunk dereka, inkább varrónőt keressünk, hogy bevegye.

Nagy, nehéz sálak

Egy bizonyos kor felett a nők elkezdenek sálakat, kendőket viselni. Talán úgy vélik, így színes, vidám lesz a megjelenésük, vagy épp az apró kis tökéletlenségeket kívánják a nyakuk körül eltüntetni. A túl nagy, nehéz anyagból készült sálak azonban megölik a megjelenést. Inkább kis, könnyű kendőket hordjunk, azok nem vonják el a figyelmet az arcunkról, szemünkről!

Leggingsek

Noha kétségtelenül kényelmesek, ugyanakkor elrejtik a láb szépségét. Éppen azt hangsúlyozzák benne, ami nem szép, és azt fedik el, amit ki kellene emelni. Egy szóval a legszebb lábakból is alaktalan valamiket csinálnak.