Mintha ráöntötték volna.

A most 88 éves Anne Cooke 60 évvel ezelőtt, 1961. június 3-án mondta ki a boldogító igent. Az esküvőjén egy hosszú ujjú, meseszép ruhát viselt. Unokája, Allie Livingwater 23 éves és nemrég ment férjhez, mégpedig ugyanabban a ruhában.

Allie a pincében fedezte fel a ruhát egy poros zacskóban kb. 5 évvel ezelőtt. Már akkor nagyon megtetszett neki, ugyanis pontosan olyan volt, amilyennek a saját menyasszonyi ruháját elképzelte. Nagyon elegáns darab, ezért 60 évvel később is megállja a helyét.  A lány úgy gondolta, hogy csakis ezt veszi fel, ha egyszer férjhez megy.

A pillanat pedig elérkezett, tavaly a vőlegénye megkérte a kezét. Allie ezért újra előkereste a ruhát és felpróbálta. Tökéletesen állt, mintha ráöntötték volna.

Fotó: keptyaphotography

Az öltözék valóban időtlennek tűnik, még változtatni sem kellett rajta. Természetesen tisztítóba vitték és a csipke egy részét is felújították. Allie egy alsószoknyát vett alá, ahogy annak idején a nagyi is – ez segített jobban megmutatni az apró részleteket.

A nagyi rendkívül boldog volt, amikor meglátta gyönyörű unokáját és az ifjú ara szemébe is könnyek szöktek ezt látván. Hálás volt, amiért imádott mamája megengedte, hogy ő is ugyanabban a ruhában indulhasson el álmai férfijával az útján.

Kiemelt kép: keptyaphotography