Csokit vagy csalunk!

A kor csak egy szám – lélekben mindig kicsit gyerekek maradunk. Alfred Parent például nem is próbálja titkolni ezt. A 100 éves öregúr megőrizte játékos énjét: immáron többedik éve örömmel öltözik be halloweenkor unokájával, Alisen Gaudet-vel.

Az idős férfi úgy véli, hogy ez teljesen természetes. Nem is próbált ellenkezni, amikor a lány idén is megkérte, hogy ismét vegyen részt a jelmezesdiben, hiszen már tavaly is együtt mókáztak halloween alkalmából.

Idén a kis hableány és Triton király jelmezébe bújtak. Mindketten nagy rajongói ugyanis a Disney-filmeknek, így például a Fel című mozifilm bemutatóját követően az abban szereplő karakterek bőrébe bújtak.

Fotó: Alisen Gaudet

Az unoka elmondása szerint nagyapjának nagyon sokat jelent, hogy közös mókában vesz részt a gyerekekkel, imádja a “csokit vagy csalunk” játékot, az egész kalandot.

Fotó: Alisen Gaudet

Simone Gorieu, Alfred 9 gyermekének egyike így fogalmazott: „Egészen elképesztő, hogy beadta a derekát. Úgy értem, sok ember a háta közepére sem kívánná ezt, de ő remek ember és úgy hiszem, nagyon élvezi.”