Határ a csillagos ég.

8 inspiráló nőről mintázott Barbie babát a Mattel, ismét fantasztikus nők előtt tisztelegve. A Barbie 65. évfordulója alkalmából készült figurák 8 olyan személyt helyeznek reflektorfénybe, akik a világ bármely részén élő lányok számára példaképet jelenthetnek. A különböző területeken alkotó nőkben van valami közös: rettenthetetlenül harcoltak az álmaik megvalósulásáért és generációkat inspirálnak

Viola Davis amerikai színésznő, Shania Twain kanadai énekesnő, Dame Helen Mirren brit színésznő, Kylie Minogue ausztrál énekesnő, Maira Gomez brazil őslakos vlogger, Lila Avilés mexikói filmrendező, Nicole Fujita japán modell és Enissa Amani német komika létezik mostantól “babaformában” is.

A megformált személyek mind óriási megtiszteltetésnek érzik a kiválasztást és remélik, hogy általuk más lányok is ösztönzést kapnak arra, hogy megvalósítsák a saját álmaikat és felfedezzék a határtalan lehetőségeiket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbie (@barbie) által megosztott bejegyzés

Shania Twain például arról mesélt, hogy fiatal lányként a Barbie őt arra inspirálta, hogy megteremtse a saját képzeletbeli világát és szerepjátékokon és történetmesélésen keresztül fejezze ki magát. Helen Mirren babája a lenyűgöző vörös szőnyeges megjelenést adja vissza. A 78 éves színésznő, aki a Barbie mozifilmben narrátorként kölcsönözte a hangját, legutóbb a Cannes-i filmfesztiválon kápráztatta el a közönséget elképesztő megjelenésével, tetőtől talpig monokróm ruhában, kék frizurával. A Barbie-k élete azonban természetesen nem csak csillogás, Lila Áviles babája például kamerával a kezében került megörökítésre.