Hide the Pain Harold, azaz Arató András, a nyugdíjazott villamosmérnök, aki világszerte ismertté vált, más szerepben lesz látható.

A 74 éves férfi egyedi mosolyával, ami mögött némi eltitkolt fájdalmat vélt mindenki felfedezni, robbant be a köztudatba. Akkor lett ő Hide the Pain Harold, a magyar mém, akinek fényképeivel tele van az internet. Először őt is meglepte a hirtelen jött népszerűség, de úgy tűnik sikerült előnyt kovácsolnia belőle.

Már nem csak vicces képeken szerepel, hanem reklámokban, videóklipben is feltűnt, sőt saját TED-beszéde is van. Most a legújabb küldetése, hogy Coca-Cola zero termékeket reklámoz, különböző kalandokba keveredve. Éltes kora és kényszeredettnek tűnő mosolya mögött egy igazán aktív és bevállalós nyugdíjas. A reklámfilm kedvéért jógázott, szélcsatornában repült, búvárkodott. De elmondása szerint kipróbálná a sziklamászást, a siklóernyőzés, és talán még egy ejtőernyős tandemugrásra sem mondana nemet.

Az ő története a bizonyítéka annak, hogy bizony egy magyar nyugdíjasból is lehet világsztár!

Megragadta a lehetőséget, amit az élet kínált és megtalálta a dolog jó oldalát! További sok sikeres és aktív évet kívánunk neki!