A szerelem örök.

Szerencsés páros az, akinek megadatik, hogy együtt öregedhessenek meg és a szerelmük még idős korban is összetartja őket. Most egy ilyen házaspárról készült videó rabolja el az internetezők szívét, bizonyítva, hogy a romantika még nem halt ki a mindennapokból.

A feleség és férje 60 évvel ezelőtt mondták ki az igent, de mintha csak tegnap lett volna. Nem csak, hogy még mindig együtt vannak szeretetben és boldogságban, de ráadásul ennyi idősen is fantasztikusan néznek ki. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a nagymama felöltötte magára a menyasszonyi ruháját és úgy festett benne, mint annak idején.

Mintha nem is telt volna el annyi évtized, kislányos alakja, törékenysége változatlan.

A pillanatot az unokájuk, Ali Odom ragadta és osztotta meg a TikTokon.

@alibrookea 60 years and he still looks at her like that ❤️ #GoForTheHandful #GetCrocd #weddingtiktok #weddingdresses ♬ It’s Been A Long Long Time – Harry James

A felvételen látható, hogy a mama büszkén lép ki a vintage esküvői ruhájában, ami még mindig tökéletesen illik rá. Aztán a férjéhez fordul, aki a szoba másik felében ül.

Amint a férfi felnéz asszonyára, felcsillannak a szemei és le se bírja azokat venni a szépséges örökifjú feleségéről.

Az unoka néhány régi fényképet is megmutat az esküvőről, amit a követők kitörő lelkesedéssel fogadtak. A büszke unoka csak ennyit fűzött a videóhoz: „Szeretnék egy olyan szerelmet, mint ez. 63 év és még nincs vége.”

@alibrookea Reply to @mtredeau I want a love like this. 63 years & counting #loveyou #weddingtiktok #couple ♬ Sunday Kind of Love – Etta James