Jó gének.

77 éves és fantasztikus formában van: Cher évtizedeket is letagadhatna a korából. Az énekes- és színésznőt, stílusikont sosem érdekelte, hogy mit mondanak mások.

A hosszú ideje reflektorfényben élő díva fittyet hány a szabályokra akkor is, ha a megjelenéséről van szó.

Nemrégiben egy műsorban az életkoráról beszélt. „Nem tudom elhinni, hogy egyszer 80 leszek, hamarabb, mint szeretnék. Még akkor is farmert fogok hordani és hosszú hajam lesz és ugyanazokat a dolgokat fogom csinálni, amiket mindig is.” – nyilatkozta. Cher felelevenítette azokat az időket, amikor ez a szerelés egy bizonyos kor felett már nem volt ildomos, bár kétségtelen, hogy ma már kevésbé botránkozunk meg a vagányul öltözködő örökifjakon.

Cher egyébként rendkívül jó génekkel van ellátva és most nem csak arra gondolunk, hogy ragyogóan néz ki a nyolcadik X felé közeledve is. Az édesanyja, Georgia Holt, aki maga is dalszerző, énekes és modell volt, 96 éves korában hunyt el 2022 decemberében.

Nem csoda, hogy az énekesnőt jó párszor megkérdezték már a fiatal külső titkáról.

Cher szívesen osztja meg trükkjeit, például, hogy jógázik és kerüli a vörös húsok fogyasztását. A legtöbb munka azonban belülről fakad. A leginkább az segíti a fiatalos külsőhöz, hogy belül nem érzi magát öregnek, lépést tart a trendekkel és számos fiatal barátja van. Persze nem kizárólag velük barátkozik, idősebb barátai is akadnak szép számmal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cher (@cher) által megosztott bejegyzés

A pozitív attitűd és a nyitottság biztosan hozzájárul ahhoz, hogy ilyen jó bőrben van.

A hozzáállása pedig segít formálni a szemléletet és változtatni azokon az idejemúlt berögződéseken, hogy egy hetvenes-nyolcvanas csak mamuszban és szövetnadrágban járhat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cher (@cher) által megosztott bejegyzés