Új felületek.

A világhírű természettudósnak máris 2,5 millió követője van az Instagramon, pedig alig néhány napja debütált az oldalon. David Attenborough, akit már jól ismerünk a televíziós és rádiós szereplésekből, 94 évesen úgy érezte, hogy minden lehetőséget meg kell ragadnia, hogy tudassa velünk: a bolygónk rettentő nagy bajban van. Ez még akkor is figyelemreméltó, ha bevallotta, hogy a felület kezelésében két kedves munkatársa lesz segítségére, akikkel együtt dolgozott az Egy élet a bolygónkon című műsorban.

Attenborough, aki az ismeretterjesztés úttörője, azt ígéri, hogy nem csak felhívja majd a figyelmünket a világot fenyegető veszélyekre, de videókat is készít a klímaváltozással kapcsolatos problémákról.

Emellett megoldásokat is ad, javasol, tanácsol, hogy mit tehetnénk mi, emberek a katasztrófa elkerülése ellen. Fel fogja nyitni a szemünket, csak tartsunk vele az úton. Ha valaki 94 évesen még a modern technikában is hajlandó elmerülni, hogy megmentse a Földet, akkor arra muszáj odafigyelnünk!

David Attenborough Instagramja: www.instagram.com/davidattenborough

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Attenborough has spent a lifetime travelling, exploring the wild places of our planet and documenting the living world in all its variety and wonder. He’s also witnessed the damaged caused. Saving our planet is now a communications challenge. We know what to do, we just need the will. That’s why we want to share this message on Instagram. Because there is hope and together, we can inspire change. Social media isn’t David’s usual habitat so while he’s recorded messages solely for Instagram, like the one in this post, we’re helping to run this account. In case you’re wondering, ‘we’ are Jonnie and Colin and we worked with David on A Life On Our Planet. So, as well as sharing the messages he’s recorded especially for this account we’ll also post some exclusive clips and behind the scenes content. Stay tuned.

A Life On Our Planet (@davidattenborough) által megosztott bejegyzés,