Megható szeretet.

Egy 79 éves férfi nem mindennapi lépésre szánta el magát: felkeresett egy fodrász- és kozmetikusiskolát, hogy leckéket vegyen. A feleségének szeretett volna így segíteni, az idős asszony ugyanis már nem képes saját maga elkészíteni a frizuráját és a sminkjét.

Az úriember besétált a kanadai Alberta egyik szépségiskolájába és ott a vezetőnek elmondta, hogy a hajgöndörítő használatát kívánja megtanulni. Elmesélte, hogy a felesége többször megégette már magát, mert megromlott a látása, ezért segíteni szeretne neki.

A férfit egy szakember vette szárnyai alá, aki egy próbababán mutatta meg a fortélyokat. A lány elmagyarázta, hogy miként lehet a megfelelő eszközzel a hajat göndöríteni és azt is megmutatta az úrnak, hogy hogyan tudja ápolni a felesége bőrét. Még a szempillaspirál felvételére vonatkozóan is tanácsokat kért és kapott a férj.

Az egész csapatot megérintette és lenyűgözte a kitartó férj kérése. Az idős úr a tárcájából elővett képeket mindenkinek megmutatta, szívesen büszkélkedett a kedves és gyönyörű feleségével. Kiderült, hogy az asszony mindig is kínosan ügyelt a megjelenésére, fontos neki, hogy idősen is rendezett legyen a haja és az sminkje.

Az első látogatás óta mind a férj, mind a feleség felkereste már a szalont, hogy kifejezzék a hálájukat az ott dolgozók felé. A lányok szerint a nej frizurája tökéletes volt!

Kiemelt kép: SWNS