Gyümölcsöző produkció.

A 80 éves Alfie Kitson és kutyusa, az 5 esztendős Millie azzal kerültek nemrég a címlapokra, hogy az eb képes összeszedni és kukába dobni a szemetet az utcán. Kitson és mókás ebe gyakran feltűnnek az angliai Hereford utcáin azóta, hogy a férfi 18 hónappal visszaköltözött Spanyolországból Nagy-Britanniába.

Egy napon épp szokásos körüket rótták, amikor az idős férfit kiszúrta a húgának férje, miközben Millie épp a különös szemétszedő tudását mutatta be. Alfienak ugyanis két testvére van: a 84 éves Dave és a 71 esztendős Anne. A testvérek az utóbbi 20 évben sajnálatos módon nem tartották a kapcsolatot. A 7 unokás nagypapa akkor vesztette el bátyjával és húgával a kontaktot, amikor Spanyolországba költözött két évtizeddel ezelőtt.

Fotó: SWNS
Fotó: SWNS

Alfie, a nyugdíjas vízvezetékszerelő a napfényes déli országban élt, a bátyja pedig Londonba költözött, a húga is máshol lakott, valahogy mindenki a saját életét élte. Anne és Dave mindvégig tudtak egymásról, de Alfie valahogy kikerült a körből.

A kutyusos sétának köszönhetően azonban a középső testvér nyomára bukkantak és sikerült kinyomozni, hogy a férfi most egy Ulingswick, nevű faluban él, feleségével Judyval. Ezek után a húg gyorsan cselekedett: egy napon meglepte a hazaérkező Alfiet.

Fotó: SWNS

Nem sokkal később a három testvér közösen indult sétára a kutyussal és elszabadultak az érzelmek. Együtt nőttek fel Hereford utcáin és most csodálatos módon együtt vannak újra. Egész elképesztő, hogy mindez egy négylábúnak köszönhető.

Fotó: SWNS

Érdekesség hogy a nem mindennapi kutyus mindössze 8 hónapos volt, amikor egy szemeteszsákban kidobva rátaláltak egy fához kötve és Alfie és Judy magukhoz vették. Alfie elmondása szerint azért hozták haza, mert a ház olyan üres volt állat nélkül. Hamar kiderült, hogy az eb szemetet is tud szedni, ehhez elegendő annyit mondani, hogy ‘tedd a szemetet a kukába’ és már szalad is összeszedni.  A járókelők imádják és mindig meg is tapsolják a produkciót.