Vannak, akikre az idő úgy hat, mint a jó borra.

Csak egyre jobbak lesznek! A sárm és az őszülő halánték bizony remek kombináció. A következőkben bemutatott úriemberek már elmúltak 50 évesek, de még mindig nők millióinak szívét dobogtatják meg minden korosztályból:

George Clooney 

Az 58 éves, kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, rendező, producer és forgatókönyvíró rendületlenül a világ legszexibb férfiai között van nyilvántartva. Nem csak jóképű, lelkes aktivista is, a béke nagykövete.

Brad Pitt

A Golden Globe-díjas amerikai színész és Oscar-díjas filmproducer, már 55 éves. Bár a sajtó főként a magánéletével volt elfoglalva, emlékezetes szerepeivel és vonzó külsejével napjainkig is előkelő helyet foglal e a világ legszexibb férfijai képzeletbeli listáján.

Robert Downey Jr.

A háromszoros Golden-Globe -díjas amerikai színész és énekes 54 éves. A Vasember továbbra is elolvasztja a hölgyek szívét.

Jeff Bridges

Az Oscar-díjas színész 69 éves, de még mindig nagyon aktív és sármos. Bár sokan nem tudják róla, gitározik, énekel, dalokat ír, de festőként és fényképészként is elismert. A képeiből készült kiállítások és könyvek bevételeiből a maga alapította alapítvánnyal támogatja az éhezés felszámolását amerikai városokban.

Jon Bon Jovi

Az 57 éves zenész beírta magát a zenetörténelemben. Színészként is láthattuk, de mégis inkább a dalai jutnak róla eszünkbe.

Antonio Banderas

Az 58 éves színész és zenész még mindig megtestesíti a latin szerető ábrándját. Saját parfümmárkája is van a sármja mellett.

Bruce Springsteen

A 69 éves zenész nevét szintén mindenki ismeri. Az idő neki is jót tett, még mindig aktív, a zenélés fiatalon tartja.

Pierce Brosnan

A 66 éves  ír-amerikai színész és producer sem maradhat ki ebből a felsorolásból. A jóképű James Bond aktívan tesz a bálnák megmentéséért. Hitvallása: “Légy kedves. Légy jó!”

Forrás: AARP, wikipédia