Konyha a mezőn.

107 éves korában, 2018-ban halt meg az az indiai asszony, aki 250 000 YouTube feliratkozóval rendelkezett. Az idős hölgy 106 éves korában vált az internet sztárjává, sajátos, lenyűgöző főzési stílusával.

Karre Mastanamma 11 évesen ment férjhez és 22 évesen már özvegy volt, egy apró indiai faluban, Andhra Pradesh-ben élte mindennapjait. A dédunokája volt az, aki egy felvételbe beletette a nagyit, amint tradicionális indiai ételeket készít – így indult el a világsiker felé. A dédi teljesen autentikusan főzött, akár a mező kellős közepén, vagy a patak partján, és imádta etetni a szeretteit.

A videókon aztán előkerültek a tradicionális főzéshez szükséges eszközök, a sárból vagy fából készült tűzhely, és leveleket, szárakat is használt a sütés-főzés során. érdekes módon sáredényeket is használt, ezzel földes ízt adva az ételeknek. Karre sose főzött kis mennyiséget. Mindenkit megvendégelt, mindenkinek jutott az ételből.

Igen érdekes receptje volt, amikor egy dinnyében főzött csirkét.

A dinnyét kibelezte, majd a héjba pakolta a húst, banánlevelekkel rétegezve. A dinnyetál tetejét tésztával fedte be, majd lassú tűzön főzte az ételt.

Szenvedéllyel és rengeteg energiával élt és főzött. Megmaradt a pozitívnak nehéz élete és körülményei ellenére is.