Majdnem a szemétre került.

Egy rejtélyes, idős hölgy karolja át Angelina Jolie-t, Will Smith-t, Bruce Willist a nemrég előkerült fotóalbum lapjain.

A Belgiumban működő Opnieuw & Co használtruha-adománybolt alkalmazottai igencsak csodálkoztak, amikor egy kupac közepén rábukkantak a fényképalbumra. Amikor kinyitották a könyvet, rögtön látták, hogy ez nem olyasmi, amitől valaki önként szabadulni akarna. Fogalmuk sincs, hogy miként került hozzájuk az album, vélhetően valaki több más tárggyal együtt egyszerűen bedobta a gyűjtőbe.

Miután néhány képet az interneten is megosztottak, lázas nyomozás kezdődött, és így fény derült a titokzatos hölgy személyére is.

Maria Snoeys-Lagler egykoron a Hollywood Foreign Press Association, azaz a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetségének tagja volt. Ez a szórakoztatóiparról tudósító újságírókat és fotósokat tömörítő nonprofit szervezet dönt például a Golden Globe-díjak odaítéléséről.

A jellegzetes stílusú ruhákat és gyöngysort viselő nő jóformán minden sztárral találkozott az évtizedek alatt, aki számított Hollywoodban.

Miután fényt derült a hölgy személyére, kiderült az is, hogy Maria sajnos 2016-ban elhunyt. Az újságíró fáradhatatlanul, egészen 87 éves koráig dolgozott. Az adománybolt most felvette a kapcsolatot a hölgy Kaliforniában élő lányával, neki szeretnék visszajuttatni a fotóalbumot.