A kulcs a testmozgás!

Martha Stewart lengyel származású amerikai üzletasszony, televíziós személyiség. A tengerentúlon nagyon híres 81 éves életmódtanácsadó most a világhírű Sports Illustrated magazin fürdőruhákat bemutató különszámának címlapjára került Megan Fox, Kis Petras és Brooks Nader társaságában.

Az újdonsült modell nagyon élvezte a fotózást, Ruven Afanador fényképezte őt a Dominikai Köztársaság lenyűgöző partjánál. Martha összesen 9 különböző fürdőruhát viselt a képeken.

A nyolcadik X felett címlaplányként pózolni komoly kihívást jelent, Martha nem éheztette magát, de nem fogyasztott kenyeret és tésztát néhány hónapig azután, hogy novemberben felkérték a fotózásra. Ugyanakkor pilates gyakorlatokat végzett minden másnap, hiszen a testmozgás egyébként is az életének része.

Kétségtelen, hogy az örökifjú asszony remekül néz ki a képeken.

Szerinte a sikeres és boldog élet kulcsa az elégedettség, abba kell hagynunk, hogy az öregedésre fókuszálunk, ehelyett pedig a tudatos, jó étkezést és a testmozgást kell előtérbe helyeznünk. Ő úgy véli, hogy a pilates kiváló lehetőség a formában maradáshoz.

A híresség megosztott további 3 szelfit is, amin jól látható, hogy a bőre is milyen jó formában van ennyi idősen is. Állítása szerint sosem élt az arcplasztikával, viszont 40 éve rajong a kozmetikai kezelésekért.

A kiemelt kép illusztráció.