Közeleg a karácsony, ezzel együtt egyre égetőbb az a bizonyos kérdés, hogy vajon mi legyen az ajándék? Ez a dilemma sokszor igazán inspiratív, máskor túlzóan lehúzó. Szerencsére akad néhány ötletünk, amikkel képtelenség melléfogni, és még csak extravaganciára sincsen hozzá szükség! Nézzük!

A táskánál létezik jobb meglepetés?

Aligha! De tényleg! Tíz nőből tizenegy örül egy hozzá illő modellnek. Az idei év trendje alapvetően a minimalizmusról szól, bár meg kell hagyni, akad egy-két extra vagány modell is azoknak, akik a letisztultságon túl valamilyen izgalomra vágynak.

https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/taskak kínálatában van, ami közös: a sokoldalúság és a prémiumminőség. Ez azt jelenti, hogy a minimalista irányon belül is számtalan megoldási lehetőség áll rendelkezésre, ráadásul ehhez olyan megbízhatóság társul, ami egyúttal a hosszú élettartam garantálója is. Ha a cél egy olyan dekoratív ajándék megvásárlása, ami a szezon egészében hűséges társsá válhat, akkor felesleges tovább keresgélni. Még így is okozhat bőven fejtörést, hogy a színpompás felhozatalnak melyik tagja lépjen elő befutóvá.

Mit diktálnak a nagyágyúk?

Mindig sokatmondó, hogy a nagy ikonok, azaz a legendás gyártók milyen utat mutatnak a divat rengetegében. A https://answear.hu/m/calvin-klein/noi/kiegeszitok/taskak oldal mindent elárul arról, amit Calvin Klein ezen a téren képvisel. A márka általában nem a visszafogottságáról híres, ugyanakkor vitathatatlan, hogy a nőiség legvonzóbb arcát testesíti meg minden egyes táskájában. A kézitáskák nagyon népszerűek, igaz, a miniatűr méreteket idén felváltották a nagyobb típusok, amikbe a fél háztartás is belezsúfolható, mégsem nyújtanak túltömött látványt.

Színek terén sincsen hiány választékból. Immár évek óta irányadó a sokszínűség. Ez persze nem jelenti azt, hogy például a fekete-fehér egyeduralmát bármi megtörhetné, de azt igen, hogy olyan árnyalatok is főszerephez juthatnak, mint a bézs, a drapp, vagy a barna. Akik egy kis merészségre vágynak, a pirossal is bepróbálkozhatnak, ami csábítóan vadító, újszerű, mégis nőies.

Csak a kézitáskák nyertesek?

Nem, sőt! Egyre kedveltebbek a hátizsákok, amikkel kapcsolatban mind többen döbbennek rá arra, hogy nagyon is vonzó alternatívák, stílusosságukon túl ráadásul roppantul praktikusak is. Így aztán nem meglepő fordulat, hogy a hátizsákok megtalálhatóak az answear.hu oldalon, mégpedig nem is akármilyen felhozatalban.

A bőr és műbőr variánsok még mindig aratnak, de a vászon verziók is rajongottak, nem csoda. Ráadásul méretekben is bőven akadnak megfontolásra méltó alternatívák. A hátitáskák ugyan az elegáns szettek részeként nem igazán állják meg a helyüket, bár a fúziós divat tán még ebbe az irányba is elindulhat, ugyanakkor a sportos, mindennapi outfit meghálálja egy trendi darab jelenlétét.

Mennyire fér bele a minimalizmusba a díszítés?

Belefér, hiszen nemcsak extra láncos, csatos és rojtos modellek alkotják a palettát. A finomra hangolt fajták ugyan rendelkeznek ékesítéssel, de nagyon letisztult dizájnban.