Formára alakítás.

2029-ig tele vannak előrendeléssel: Gavin Munro dizájner és csapata nem panaszkodhat. Egészen egyedülálló módon készítenek csillárokat, asztalokat, székeket fából, egyenesen a földön növesztve a bútorokat.

„Még sosem ültem ennyire élettel teli széken!” – lelkendezik az egyik vásárló a termékeket előállító gyártó honlapján. A Full Grown nevű cég munkáit dicsérő kommentek cseppet sem túlzóak. A csapat ugyanis egyedi technikával alakra növeszti a fát, majd többéves nevelés után vágja le a bútort a tőről. Környezetbarát, növénybarát előállítás, ahol kulcsszerep jut a türelemnek, a fejlődni hagyásnak.

Közzétette: Full Grown Ltd – 2020. július 2., csütörtök

Itt nincs kivágás, fűrészelés, szögelés. Az ősi technikákat kombinálják modern eszközökkel, amikor a bútoraikat készítik.

A fákat táplálják, gondozzák, védik. Minden elkészült darab egyedi, tökéletes együttműködése a természetnek és az alkotókedvnek. Amikor levágják a lámpát vagy a széket a fáról, maga a növény nem pusztul el, sőt nem egyszer még erőteljesebben hajtanak ki az új ágai.

Közzétette: Full Grown Ltd – 2020. július 11., szombat

Elegáns, ugyanakkor egyszerű bútorok készülnek, melyek az „előállítás” közben is oxigént termelnek, megkötik a szén-dioxidot, fészkelőhelyet adnak a madaraknak, élőhelyet a bogaraknak. Időtálló, gyönyörű darabok.