35 év.

Két tudás nem fér meg egy csárdában – talán ezért is van az, hogy az amúgy is felgyorsult világunkban az egy pályán mozgó színészek közt kevés az életre szóló szövetség. Szerencsére vannak kivételek, létezik tartós kapcsolat az Álomgyárban is: Kyra Sedgwick és Kevin Bacon a 35. házassági évfordulójukat ünneplik. A színésznő-színész páros aranyos üzeneteket és fotókat osztottak meg egymással a közösségi médiában. A visszaemlékezés nagy sikert aratott a rajongók körében is.

A pár a 80-as években találkozott először, egészen pontosan 1987-ben ismerkedtek meg egymással a Lemon Sky című film forgatásán.

Bacon egy régi fotót osztott meg az alkalomból, ami alá annyit írt: „35 év egy szívdobbanásnak tűnt.” Eközben a neje egy polaroid képpel köszöntötte fel őt: „1987 volt – a Lemon Sky forgatásán – amikor találkoztam egy Kevin nevű férfival. Boldog 35-öt, szerelem.” – írta.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Bacon (@kevinbacon) által megosztott bejegyzés

 

A szerelmesek egymásra találását anno 1987 karácsonyán eljegyzés követte, majd 1988 szeptemberében az anyakönyvvezető előtt is összekötötték az életüket.

A házaspárnak két gyermeke született: Travis Sedgwick Bacon, zenész és producer, valamint Sosie Ruth Bacon, aki a szülei nyomdokába lépve színésznő lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Bacon (@kevinbacon) által megosztott bejegyzés

Kevin Bacon legismertebb filmje az 1984-es Gumiláb, majd a 1995-ös Apollo. Felesége A főnök (The Closer) címmel futó TV drámában nyújtott alakításáért 2007-ben Emmy-díjat kapott. Nemrég közösen dolgoztak Space Oddity (2022) c. filmen, amit Sedgwick rendezett és Bacon játszotta az egyik főszerepet.

Mind Sedgwick, mind Bacon rendkívül aktívak a közösségi médiában, általában közösen posztolják a kalandjainkat, szívesen osztanak meg képeket a nyaralásaikról, időtöltésükről.

Még sok együtt töltött, boldog évtizedet kívánunk!

A kiemelt kép illusztráció.