Nehéz sztárnak lenni.

Képzeld csak el, hogy egy híres sztár vagy, például Sharon Stone.

Az ember azt hinné, hogy egy ilyen bombanőnek nincs gondja a társkereséssel, de a jelek szerint ez nem így van: az Elemi ösztön szexistennője még mindig nem találja az Igazit.

Friday. with #BanditStone

Közzétette: Sharon Stone – 2019. április 12., péntek

A 61 éves színésznő már több férjet, élettársat és szeretőt elfogyasztott, ám még mindig magányos. Ezért stratégiát váltott és ahelyett, hogy várná a sült galambot, felregisztrált egy online társkeresőre.

Ami ezután következett, arra viszont biztosan nem számított. A társkeresőtől ugyanis hamarosan kapott egy értesítést, hogy kitiltották: számos felhasználó jelezte, hogy kamuprofillal próbált betörni. Szegény Sharonnak most bizonygatnia kell, hogy ő tényleg az a szőkeség, aki alsónemű nélkül rakta keresztbe a lábait néhány évtizede a filmvásznon.

Hát, ez milyen vicces! Sharon Stone (61) beregisztrált a Bumble nevű társkeresőre, ahol jól letiltották, miután…

Közzétette: Neverordinary – 2019. december 30., hétfő

Kétségtelen, hogy az online társkereső piacon rengeteg a hamis profil, kamu fotó, leírás. Legyünk őszinték, ki az, aki elhiszi, hogy egy ilyen profil mögött valóban egy világsztár lapul? Valószínűleg senki. Viszont Sharone Stone tényleg Sharon Stone, ezért ő is nehéz helyzetben van.

Lám, lám, ha egy egyszerű halandó lenne, simán ismerkedhetne online.

https://www.facebook.com/sharonstoneofficial/photos/a.1622755904658757/2413626012238405/?type=3&theater

Ugye, hogy sztárnak lenni nem is mindig könnyű? Bár az incidensnek hála, most mindenki értesült róla, hogy párt keres – úgyhogy lehet, hogy érvényes regisztráció nélkül is ömleni fognak hozzá a levelek…