Érzelmes találkozás.

A nagymama és az ő kis unokája különleges kapcsolatban vannak, még akkor is, ha az unoka már egy meglett férfi. Ezt tanúsítja az a rendkívül érzelmes felvétel is, ami egy focimeccs előtt történeteket örökíti meg.

A felvételen egy venezuelai focista látható, aki évek óta Portugáliában játszik. A férfi megérkezvén a meccsre feldobottnak tűnik, még arra is volt energiája, hogy a szurkolók elé menjen és egy kis bolondos táncot bemutasson. Aztán mintha észrevett volna valakit, odakapta a fejét, majd a következő pillanatban már az arcát a kezeibe temette. Ekkor jött rá, hogy a nagymamáját látja, akivel a hatalmas távolság miatt 4 éve nem találkozott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Good News Correspondent (@goodnewscorrespondent) által megosztott bejegyzés

A sportoló annyira zokogni kezdett, hogy a játékostásai is odajöttek megölelni, hátba veregetni. Csak ült a gyepen és potyogtak a könnyei, nem akarta elhinni, amit lát. Végül a nagyi lement a pályára és szorosan összeölelkeztek. Szem nem maradt szárazon, ahogyan a megtermett focista ölelte az apró, törékeny kis asszonyt.  Eközben a saját társai és az ellenfél játékosai is tapsban törtek ki.