Immunerősítő kirándulás.

Fran Goldman már nagyon várta, hogy megkapja a koronavírus elleni oltását. A 90 éves, Seattle-ben élő asszony már hetek óta egyeztette a megfelelő időpontot. Egy nappal a fontos dátum előtt azonban arra ébredt, hogy minden beborított a hó. Úgy tűnt, hogy az időjárás keresztülhúzza a számításait.

Az asszony számára a vezetés nem volt opció ilyen útviszonyok mellett, ezért elhatározta, hogy gyalog fogja megtenni az utat. Nem bízott semmit sem a véletlenre, előző nap tett egy próbát, amikor a táv kétharmadát legyalogolta. Mivel a rövidebb úton minden rendben volt, érezte, hogy másnap le tudja majd sétálni az oda-vissza 10 km-es utat.

Vasárnap aztán így is lett, a tervek szerint megkapta az oltást, miután saját két lábán beérkezett a rendelőbe. A protokollnak megfelelően, 15 perces várakozást követően indulhatott haza – természetesen gyalog.

A második oltásra talán már autóval érkezhet, de ha mégsem, akkor újra bevállalja a gyaloglást. Az biztos, hogy a fittségével és az energiájával is sokat tesz az egészségéért!

A kiemelt kép illusztráció.