Olyan jó látni, hogy vannak, akiknek sikerült!

Alison 15, míg Robert 17 éves volt, amikor a II. világháború idején egy táncestélyen találkoztak. Az első tánc alapozta meg szerelmüket első látásra. A románc hamar szárba szökkent, majd Alison rövid időn belül teherbe esett. Hatalmas botrány robbant ki a családban a korai gyermekáldás miatt, de a fiatalok kitartottak és össze is házasodtak. A menyasszonyi ruha lila volt ugyan a kék kabát alatt, de ez nem árnyékolta be az esemény fényét. A szertartásról nem készültek képek, ugyanis nem volt a vendégek közül senkinek sem fényképezőgépe, de úgy emlékeznek rá, mintha tegnap történt volna.

Az ő évtizedeken át tartó házasságuk sem volt nehézségektől mentes, de megoldották a problémáikat szeretetben. Két fiuk és egy lányuk született, továbbá örökbe fogadtak még egy fiút. A gyermekeik közül már csak lányuk él, de 7 unoka és 9 dédunoka nyújt nekik némi vigaszt.

Hogy mi a titka a hosszú és boldog házasságuknak?

A Snaddon házaspár elmondása szerint az, hogy bármilyen probléma vagy vita esetén ne húzzuk sokáig vagy hunyjunk szemet felettük, hanem beszéljük meg és oldjuk meg azokat! Ne cipeljük magunkkal sokáig!

Úgy tűnik, helyes konfliktuskezeléssel és őszinteséggel lehetséges, hogy egy pár 75 év után is teljes szeretetben éljen együtt.

Az életen át tartó szerelem mégis létezik!

Forrás: Daily Record