Nem akart csak ácsorogni.

Mildred Wilson 81 éves amerikai özvegyasszony már másodszorra ment végig a könnyűnek nem mondható ’Tough Mudder 5k’ akadálypályán. Nem is gondolnánk, hogy Wilson már a nyolcadik X-en is túl van, ráadásul ez már a második ilyen jellegű versenye, amin célba ért.

2019-ben, nem sokkal a 80. születésnapja után a törékeny asszonytól a fia kérdezte meg, hogy szeretne-e részt venni a versengésen, miután a férfi maga teljesítette a kihívást. A verseny híres arról, hogy sáros vízben dagonyázva, talpig piszkosan kell különféle tereptárgyakkal tarkított akadálypályán végigfutni.

Az idős hölgy igent mondott és úgy gondolta, hogy igazán odateszi majd magát, nem csak úgy ácsorogni fog ott.

Először is engedélyt kellett az orvosától kérnie, majd miután minden vizsgálata rendben volt, nekikezdett a felkészülésnek. A pályát végül könnyebbnek érezte a vártnál. Kivéve a falat! Wilson azt mondta, hogy egy hadseregnyi embernek kellett őt átsegítenie a hegyméretű akadályon.

Wilson férje Farrell, végig támogatta elszánt nejét és akkor is büszkén éltette, amikor 2019-ben átszakította a célszalagot. 2021-ben sajnos már nem lehetett a neje mellett, aki az ő tiszteletére ismételte meg újra a versenyen való részvételét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tough Mudder (@toughmudder) által megosztott bejegyzés

Forrás: goodnewsnetwork.org