A második karrierje igen szórakoztatóra sikerült.

Marina Badianova még hat évvel ezelőtt segített lányának ruhát válogatni fotózásokhoz. Annyira tetszett neki ez a világ, hogy maga is beöltözött ezekre az alkalmakra. Saját bohókás stílusára az utcán hazafele menet figyelt fel egy fotós, ami csak a kezdet volt. Az első sikeren felbuzdulva egyre lelkesebben öltözött be a maga készítette főként történelmi, folklór és a mese témájú öltözékeibe. A hatás nem maradt el!

Az elmúlt hat évben számtalan szerepben feltűnt a szentpétervári nő. Volt boszorkány, kalóz, császárné, hercegné, és sok minden más is, de mindegyik rettentően jól állt neki. Maga készíti a jelmezeket és gondoskodik a kiegészítőről is, bolhapiacokról és boltokból szerzi be a hozzávalókat.

Nem csak varr, hanem szívesen osztja meg a tudását másokkal is, pusztán a szórakozás és szórakoztatás kedvéért ingyen. Ő sosem unatkozik, mindig alkot, mindenki legnagyobb örömére. Másoknak is inspiráló lehet a lelkesedése, ahogy új célt talált a nyugdíjas éveiben. Ékes bizonyítéka annak, hogy lehet ezt így is!

Forrás és további képek: BoredPanda