Most jön a java.

A D-nap 80. évfordulóján, azaz június 6-án vette el kedvesét a 100 éves Harold Terenssel. Az amerikai szenior a II. világháborúban a légierőknél szolgált és harcokból visszatért repülőgépeket szerelt, majd később egy repülőgép legénységének tagjaként kiszabadított hadifoglyokat szállított Franciaországból Angliába. Akkor alig 20 éves volt és bizonyára nem gondolta, hogy nyolc évtizeddel később Normandiában áll majd újra, de ezalkalommal az oltár előtt.

Harold azt mondta, hogy érzelmes emberként azt szerette volna, ha senki sem felejti el azt a 9386 srácot, aki életét vesztette és itt nyugszik a katonai temetőben.

Újdonsült felesége, a bájos Jeanne Swerlin 96 éves, de a felvételeket látva ezt senki sem mondaná meg róla. Hihetetlenül aktív és nagyon szerelmes, állítása szerint a pillangók ugyanúgy repkednek a  gyomrában, mint a fiataloknak.

Harold, aki eddig Rómeó és Júlia sztoriját tartotta a világ legnagyobb szerelmi történetének, most azt mondta, hogy szerinte az övék az. Szép és izgalmas időszaknak nevezte a mindennapjait és szerinte a legjobb rész még hátravan.

Az ifjú házasokra most a mézeshetek várnak, az első napokat Párizsban töltik, ahol meghívást kaptak az állami díszvacsorára, melyen Emmanuel Macron francia elnök mellett Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke is részt vett.