Esély az életre.

Nanay és Tatay nagyon szegényen éltek, szinte semmijük sem volt. A nő eladóként, a férfi csomaghordóként dolgozott. A Fülöp-szigeteken élő pár azonban mégis úgy döntött, hogy lehetőségük van egy gyerek életét jobbá tenni és örökbe fogadtak egy kisfiút. A család elképesztő körülmények között, zsúfolt, régi, düledező házikóban élt. A szülők mégis minden tőlük telhetőt megtettek, hogy az otthon falai között boldogan éljenek, és a gyereküknek is mindent megadtak, amit tudtak.

A kitartásnak, a rengeteg munkának és az alázatos hozzáállásnak köszönhető, hogy a kisfiúból felnőve boldog, sikeres ember lett. Jayvee Lazaro Badile II nem csak sikeressé, de jómódúvá is vált. Ahogy egyre feljebb kapaszkodott, úgy szeretett volna egyre többet visszaadni az őt felnevelő szüleinek.

Jayvee szerette volna, ha egy sokkal jobb életet tud biztosítani a dolgos, idősödő felmenőinek. Úgy érezte, még így sem tudja meghálálni mindazt, amit tőlük kapott, azt a szeretetet, amivel esélyt adtak neki az életben.

A fiú így egy 7 hálószobás luxusházat építtetett a családjának. Óriási változás az addigiakhoz képest! A szülőknek most már nem kell nélkülözniük, mindenük megvan és mindenért nagyon hálásak. Jayvve még egy Föld körüli útra is elvitte őket, és igyekszik minél több időt velük tölteni. Mert sosem felejti el, hogy honnan jött.

Képek: www.facebook.com/jayvee.badile