Terjed a kedvesség!

Egy születésnapot számos módon lehet ünnepelni, de az éttermi vacsora biztosan sokaknál hozzátartozik a nagy naphoz. Tovább fokozhatja az örömöt, ha a szülinapos meglepetésdesszertet kap az étel mellé.

Egy londoni étterem úgy gondolta, hogy ebből a különleges pillanatból ne maradjanak ki azok sem, akik nem látják a felszolgált édességet. Amikor egy kedves vendégük, Natalie Te Paa ünnepelte a szülinapját, Braille írással díszített csokis finomságot készítettek számára.

A lány így el tudta olvasni a meglepetés feliratát, ami természetesen a ‘Boldog  születésnapot’ volt.

Te Paa alig akart hinni az ujjainak, amikor kitapogatta a betűket. Öröme határtalannak bizonyult, reakciója pedig szinte felrobbantotta az internetet.

Kiderült, hogy ez a meglepetés nem volt előre megbeszélve. Amikor az éttermi személyzet meglátta, hogy a lány vak, az internet segítségével fordították le a feliratot Braille írásjegyekre, mert szerették volna, ha a lány maga is el tudja olvasni a jókívánságot.

Te Paa bartnője, Sara rögzítette a felemelő pillanatot és ő volt az, aki feltette a felvételt a TikTokra.

@natbysight I’ll never forget this moment. #braille #blind #blindtiktok #viralvideo ♬ Epic Emotional – AShamaluevMusic

Az étterem menedzsere, Giovanni Galluccio hangsúlyozta, hogy mindez a vendéggel való törődés része az étterem számára. Azonban a több mint 15 millió megtekintés azt mutatja, hogy az internet rajong ezért a különleges extra kedvességért. Te Paa szerint a reakciójuk arra utal, hogy a világnak most óriási szüksége van a kedvességre, a remény üzenetére, arra, hogy egymást segítsük, támogassuk.