Itt az idő jelentkezni!

Balneológiai kutatásokat végeznek a Ceglédi Gyógyfürdőben, ehhez keresik a jelentkezőket. A cél az, hogy a rendelkezésre álló gyógyvíz áldásos hatását vizsgálják valódi hús-vér embereken. Az ’ideális jelölt’ derékfájós, sőt, mindez már a hangulatára is rányomja a bélyegét. A porckopás-meszesedés eredetű gerincbetegség által okozott panaszok mellett az is lényeges, hogy az illető 45 és 75 év közötti legyen.

A kiválasztottakat két csoportra osztják: az egyik csapat tagjai 15 alkalmas gyógyvizes medencefürdős kezelésen vesznek részt, míg a többiek gyulladáscsökkentő krémet kapnak, emellett 3 héten át, heti egy alkalommal terápiás beszélgetésen vesznek részt. Ők a felmérést követően ugyanúgy megkapják majd a 15 alkalmas gyógyfürdés lehetőségét.

A résztvevőknél vizsgálják a fájdalomcsökkenést, a funkciójavulást és a hangulatváltozást a kúra után.

Fontos tudni, hogy a vizsgálatoknak, kezeléseknek, beszélgetéseknek kötött rendje, előre meghatározott időpontja van, így csak azok jelentkezését várják, akik tudnak ehhez alkalmazkodni!

Akinek van kedve és szívesen részt venne a programban térítésmentesen, valamint vállalni tudja a kúra ideje alatt a pontos megjelenést és az orvosi vizsgálatokon való részvételt, az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet:

  • Telefon: 06-53-505-009
  • e-mail: diszpecser@cegledfurdo.hu

További információ:

Kiemelt kép: www.facebook.com/cegledfurdo