Cassey, az amerikai üzletasszony a nyilvánosság előtt mesélt a magánéletéről.

Dr. Phil, aki korábbi pszichológusi praxisát cserélte a televíziós tanácsadásra, próbált segíteni a hölgynek. A műsorban beszélgettek Cassey életéről, korábbi házasságairól és a későbbi terveiről.

A hölgy elmesélte, hogy az első férjével 8 évig voltak házasok és közösen döntöttek a válás mellett. A második férjével 2 és fél év jegyesség után 7 és fél évet töltöttek együtt, a kapcsolatból egy közös gyermekük született. A további férjei között szerepelt egykori középiskolai kedvese, egy rocker és egy hittérítő is, de egyikőjük sem volt az igazi. Jelenleg a tizedik férjétől készül elválni, mert a férfi szerint kontrollmániás. Ennek ellenére nem adja fel, hogy megtalálja a nagy Ő-t, akivel leélheti a hátralevő életét.

A tíz még gombócból is soknak tűnik, ahogy a mondás tartja, nemhogy férjből, de ez még meg sem közelíti Linda Wolfe rekordját. Lánykori nevén Linda Lou Taylor ugyanis 23 alkalommal ment férjhez.

Ő először 16 éves korában esküdött meg egy nála 15 évvel idősebb férfivel. Ez volt a leghosszabb és legboldogabb házassága, ami 7 évig tartott, szemben a legrövidebbel, ami mindössze 36 órát. Férjei között volt csapos, zenész, egy félszemű elítélt, egy vízvezetékszerelő, ketten hajléktalanok voltak, kettőről kiderült, hogy meleg, volt, aki verte, de akadt olyan is, aki a hűtőszekrényt lakatolta le. A különböző házasságokból összesen 7 gyermeke született. Az utolsó férje Glynn Wolfe baptista lelkész volt, aki szintén rekorder, ugyanis ő a világ legtöbb, 29 monogám házasságát kötött férfije. A frigyüket tényleg a halál választotta el, amikor a férfi meghalt. Linda ugyan szeretett volna még újra megházasodni, de erre már nem kerülhetett sor, mert pár évvel később ő is elhunyt.

Van, aki elsőre megtalálja azt, aki egy életen át a társa lesz, míg másoknak sokadjára sem sikerül. Vajon hány házasság az elég?

Forrás: OddityCentral, wikipedia