Leleményes megoldás.

A legtöbb családban az ünnepek komoly fejtörést okoztak. Sokan csak online lehettek együtt karácsonykor, hiszen a nagyszülőket védve inkább a biztonságos találkozásokra szavazott a család. Az Angliában élő Barbara és Clive Walshaw is azok közé tartoznak, akik már március óta nem láthatták az unokákat.

Az unokák: a 6 éves Quinn, a 8 éves Morgan és a 14 éves Mackenzie nagyon hiányoztak a 70-es éveikben járó nagyszülőknek. Az idős páros izoláltan töltötte 2020 nagy részét. A gyerekek és unokák számára megrendítő volt a tudat, hogy a karácsonyt is a nagyszülők nélkül kell tölteniük. Azt tervezték, hogy online együtt lesznek a vacsoraasztal körül.

Azonban a találékony nagymama a karácsonyi internetes vásárlások során felfigyelt egy felfújható jegesmedve figurára és ráébredt, hogy ennek segítségével biztonságosan megölelhetik az unokákat december 25-én.

Az alig 6000 Ft-ba kerülő ötletes kosztümök tökéletes megoldásnak tűntek.

Karácsony napján dél körül Neil Walshaw és felesége, Hazel azt mondták a 3 fiúnak, hogy úgy hallották, nemrég jegesmedvéket láttak a városban. A kíváncsi gyerekek kisétáltak és észrevették, hogy a hatalmas jelmezekben a nagyszüleik ugrálnak. A legkisebb fiú, Quinn annyira megdöbbent, hogy visszaszaladt a házba, majd újra ki, hogy meggyőződjön arról, hogy amit lát, az a valóság.

Fotó: SWNS

A kosztümök remekül működtek, épp úgy, ahogy a leleményes nagyi elképzelte. Fantasztikus volt begyűjteni a rengeteg ölelést. Mindenki nagyon boldog volt abban a 6 percben, együtt nevettek és könnyeztek.

Neil elmondása szerint ezek voltak a legjobb ölelések, amiket valaha kaptak a fiúk. Olyan emlékek, amiket sosem fognak elfelejteni. A gyerekek pedig büszkék arra, hogy nekik vannak a ’legjobb fej’ nagyszüleik.

 

Fotó: SWNS
Fotó: SWNS