Megérzés.

A 11 éves kutyus, Bella Boo szokatlanul kezdett viselkedni: a bejáratott alvóhelye helyett folyamatosan gazdija mellkasára feküdt. Karena Kirk Drain hiába próbálta arrébb tolni, újra és újra visszamászott a kedvence.

Az 53 éves angol nő már nem tudta, hogy mitévő legyen, a yorkshire terrier állandóan a mellkasára ugrált, majd pár hét múlva még nyüszíteni is elkezdett. Karena arra gondolt, hogy a kutyusnak valami baja van, de az állatorvos teljesen egészségesnek találta a négylábút.

Fotó: SWNS

Karena szerint Bella Boo olyan szívet tépően sírt, hogy egyértelműen úgy tűnt gazdája számára: valamit mondani akar. Nyalogatta őt, ugrált és egy ponton a nő úgy érezte, hogy meg is sebesítette őt, mert hirtelen fájdalmat érzett. Aztán egyszer csak úgy érzékelte, hogy egy csomó van valahol belül.

Az orvosok megerősítették, hogy melldaganata van. Az asszony ezt követően kezeléseket kapott, később pedig gyógyultan a világot is beutazta.

Ma már így emlékszik vissza: „Rendkívül szerencsés vagyok, hogy itt vagyok, Bella Boo megmentette az életemet.”

Fotó: SWNS

Bár korábban Karena sem hitt az ilyesmiben, mégis különös, hogy amint megműtötték az asszonyt, az eb újból a szokásos helyén kezdett aludni.

Talán ez egy figyelmeztetés lehet arra vonatkozóan, hogy ha a kutyánk furán kezd el viselkedni, érdemes átgondolni, hogy nem-e nekünk szeretne jelezni valamit.

A kiemelt kép illusztráció.