Ez minden tanár álma.

Mrs. Hamilton évekkel ezelőtt visszavonult a tanári pályától. A nő korábban egy iskolaelőkészítőben dolgozott és óriási hatással volt a növendékekre. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az egykori diákok felnőve, a középiskolai ballagásukat követően lepték meg kedvenc tanárnőjüket.

Az asszony a kertjében üldögélt, amikor észrevett egy ballagó öltözékben elhaladó lányt és vidáman integetett neki. „Helló, gratulálok, ez menő!”. Aztán egyszer csak meglepődve visszakapta a fejét: „Mi a fene történik?” Ekkor ismerte fel a lányban egykori tanítványát. Az első diákot követte a többi: sorban előbukkantak a bokrok mögül a fiatalok.

„Szent ég! Ti tudtátok, hogy ez lesz?” – fordult a lányához a tanárnő, amikor leesett neki a tantusz. Könnyeit törölgetve ölelte végig a ballagókat. „Atyaég, imádlak titeket. Mindnyájan fantasztikusak vagytok!” -hajtogatta.

A kis videót, amit Hamilton lánya, Kim rögzített már több millióan nézték meg a TikTokon. A felvétel mindenkinek a szívét megérintette. „Könnyeztem, kirázott a hideg.” – írta az egyik felhasználó. „Ez minden tanár álma!”

@kimhamilton15 #kindergartentograduation ♬ Graduation March – Pomp And Circumstance – Instrumental – Zev Weinstein

A kiemelt kép illusztráció.