Nem hiszünk a szemünknek!

Christie Brinkley nagyon keresett modell volt valamikor a 1970-es, 80-as években. Az amerikai hölgy éppen úgy festett, ahogy kellett: szőke, hosszú hajzuhatag, csodás alak, elbűvölő kék szemek, széles mosoly. Azóta ugyan eltelt néhány évtized, de Christie valószínűleg megtalálta az örök fiatalság szerét, mert nagyon úgy fest, hogy nem fog rajta az idő vasfoga.

https://www.instagram.com/p/BsRhnuLAjuh/

A hamarosan 65-dik születésnapját ünneplő sztár most is lenyűgöző, fiatalos, szép, és az alakja is kifogástalan.

https://www.instagram.com/p/BsTbRsLAFKx/

Nyilván plasztikai sebészeknek és méregdrága kozmetikumoknak is köszönheti kinézetét, de legyünk őszinték: ehhez a külsőhöz azért kőkemény mozgás, edzések, tudatos táplálkozás, megtervezett életmód is szükséges. No meg persze szerencsés genetika – amit a jelek szerint Christie is tovább örökített, a legkisebb lánya, az alig 20 éves Sailor ugyanis máris keresett modell.

https://www.instagram.com/p/BsN0KFaALeP/

Az édesanyjára nagyon hasonlító szőkeség Brinkley Peter Cook-kal kötött házasságából született. Christie-nek két nagyobb gyermeke is van: a nagylánya Alexa Ray énekesnő édesapja a zenész Billy Joel, Jack fia pedig egy harmadik kapcsolat gyümölcse.

https://www.instagram.com/p/Br6OIzGgDid/

Christie egyáltalán nem a letűnt, elfeledett sztárok életét éli, nagyon is aktív: műsort vezet, üzletasszony, reklámokban szerepel, ír, tervez, jótékonykodik. A lenyűgöző hölgy instagramja bármelyik huszonéves modellével vetekszik. Nem tudjuk, hogy mi Christie titka, de láthatóan jól érzi magát a bőrében.

https://www.instagram.com/p/Br6Ix9wAGW_/