Ne légy túl sovány!

Geraldine (Gerry) Bulger 100 éves, de fiatalabb testvérei se nagyon maradnak el tőle: húga 97, egyik öccse 95, míg a másik öccse 93 éves. Gerry jelenleg Wisconsin államban, Greenfieldben él egy idősek otthonában, ahol igazi celebritásnak számít.

Március 7-én az intézményben ugyanis őt és testvéreit ünnepelték, miután Guinness rekorderek lettek. Mostantól övék a legmagasabb összéletkor 4 élő testvér esetében, világrekordot ér, hogy együtt 384 évesek.

Gerry először el sem akarta hinni, de mostanra már megszokta a gondolatot. Bár élete során már számtalan dologban részt vett, világrekordernek lenni még számára is újdonság.

Fantasztikus, hogy a testvérek mind meglehetősen jó egészségnek örvendenek. Gerry sokat sétál az otthonban, és mindenkit lelkesen üdvözöl. Sőt, a legtöbb szervezett tevekénységen maga is részt vesz. Emellett nagy rajongója a Milwaukee Brewers baseball csapatnak, ki nem hagyná a meccsüket a TV-ben.

Természetesen az idős hölgyet megkérdezték a hosszú élet titkáról is. Íme, a tanácsa: “Jó minőségű zöldségeket együnk és ne próbáljunk túl soványak lenni!”