Otthon, édes otthon.

Akármennyire is hihetetlen, de még a legőrültebb sztároknak is vannak szüleik – sok esetben teljesen „normális” fazonok, egészen úgy festenek, mint bármelyik másik anyuka vagy apuka. Az alábbi retro képsorozat zenész-énekes hírességeket örökít meg, korabeli otthonukban, szerető szüleik-nagyszüleik körében.

Az 1971-es LIFE magazinban megjelent képsorozatot nem csak ismerős lakásbelsők miatt érdemes végignézni, de azért is, mert az ember rácsodálkozik, hogy Elton John anyukája simán belesimulna az iskolai szülői értekezlet miliőjébe, Eric Clapton nagymamája pedig akár a szomszéd néni is lehetne.

Frank Zappa Los Angeles-i otthona ugyan extra, de apja, Francis és anyja, Rosemarie átlagos, gondoskodó szülőknek tűnnek.

Eric Clapton és nagymamája.

Elton John-éknál nagy a jókedv, az édesanyja, Sheila Fairebrother és annak férje, Fred (akit Elton csak Derf-nek hívott) a londoni külvárosi lakásban pózolnak.

Joe Cocker és anyukája.

Ginger Baker legendás angol rockdobos, aki a Cream együttessel vált világhírűvé, itt anyjával, Ruby Streatfield-del pózol az akkori sorházukban.

David Crosby amerikai énekes-gitáros az ő rendkívül konszolidáltnak tűnő édesapjával.

Donovan skót énekes és gitáros a művészetre fogékony szülei társaságában.