Kötelékek.

Jamal Hinton és Wanda Dench kapcsolata különös módon indult 2016-ban. A nő az unokájának küldött üzenetet a hálaadás napi vacsora miatt, ám a meghívás a 17 éves Jamal-nál landolt. A fiú válaszolt is rá, megkérdezve, hogy ki az. Mire Wanda megjegyezte, hogy a nagymamád, ami persze a srác nem akart elhinni. Végül kiderült, hogy az üzenet félrement, ám a fiatalember mégis feltette a kérdést, hogy nem csatlakozhatna-e a vacsorához. „Dehogynem. Ez a nagymamák dolga, megetetnek mindenkit.”– reagált Wanda a szokatlan kérdésre.

A közös ünneplés annyira jól sikerült, hogy hagyománnyá vált. Idén már hetedszerre ülik körbe együtt a hálaadás napi asztalt. Sajnos Wanda férje, Lonnie 2020 áprilisában elhunyt a koronavírus miatti szövődmények következtében. Tavaly már nélküle telt az este, de Jamal egy bekeretezett képet tartott a férfiról, amikor elkészítették a már szokásosnak mondható szelfijüket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

King Jamal (@jamalhinton12) által megosztott bejegyzés

Wanda katonacsaládból származik, az apja és a férje is a seregben szolgált. Ő megszokta, hogy sokat költöznek, így mindig könnyen tudott az idegenekkel barátkozni. „A család több, mint a vérségi kötelék.”– mondja.

Wanda azt meséli, hogy Jamal sok tekintetben változtatott az életén, nyitottabb lett a fiatalok felé. Rájött, hogy nagyon sok mindenről tudnak beszélgetni a generációs különbségek ellenére.

A páros egyébként nem csak ezen a napon, de egész évben tartja egymással a kapcsolatot. Történetükre már a Netflix is felfigyelt, nemrég be is jelentették, hogy film készül a félrement üzenettel indult kapcsolatukról. Wanda pedig azt osztotta meg szeptemberben, hogy 65 évesen elkészíttette élete első tetoválását, a szalonba pedig nem más, mint Jamal kísérte el.