Boldogság.

Szerencsésnek mondhatják magukat azok, akinek lehetőségük van a nagymamájukat ismerni és vele együtt lenni; sajnos sokan már csak fényképen láthatjuk őket. A nagymama különleges szerepet tölt be egy gyerek életében, olyan, mint egy földre szállt angyal. Tele van szeretettel, játékossággal, bölcsességgel, féltő gondoskodással.

Egy japán fotós, YASUTO a nagymamájáról készített elbűvölő sorozatot. A képekbe szőtte személyes rajongását, szeretetét, megmutatva a Mama kedves, tündéri mivoltát. A szívet melengető fotókat a Twitteren osztotta meg a követőivel.

A képeken nem csak a Mama lenyűgöző, de a japán tájak is.

Gyönyörű virágok, szépséges mezők, parkok, háttérben magasodó hegyek. A négy évszak összes színe visszaköszön: varázslatos falevelek, meseszép virágok adják a hátteret. Szinte minden képen ott figyel a Nagyi hűséges kutyusa, egy shiba inu is, és kibontakozik előttünk kettejük mély, szeretetteljes kapcsolata. Az eb értőn figyel gazdájára, várja a simogatást, élvezi a közös sétát.

YASUTO elmondta, hogy nagyon bánja, hogy a nagypapáját már nem tudta megörökíteni, mielőtt eltávozott. Annak viszont rettenetesen örül, hogy ezzel a sorozattal nem csak a Mamája iránti szeretetét és megbecsülését, de az idős kor és az élet szépségeit is meg tudta mutatni.